ZONDAG 6 OKTOBER 2024

Stichting Roden Beweegt 

Stichting Roden Beweegt heeft tot doel het zo veel mogelijk in beweging krijgen van de inwoners van Roden en omgeving, door het organiseren en ontwikkelen van activiteiten en evenementen. Onder de vlag van Roden Beweegt wordt naast het Klaverblad van Noordenveld ook de Avond4Daagse Roden georganiseerd.

Organisatie Klaverblad van Noordenveld

De organisatie van het Klaverblad van Noordenveld is een groep enthousiaste vrijwilligers met een passie voor wandelen. De organisatie werkt vanuit en in samenwerking met Stichting Roden Beweegt. Het doel van de organisatie is zo veel mogelijk mensen te activeren om te wandelen. We richten ons op jong en oud. Waarbij de kinderen en mensen met een beperking niet worden vergeten. De organisatie werkt zonder winstoogmerk en is aan gesloten bij de Koninklijke Wandel bond Nederland (KWbN)


Koninklijke Wandel bond Nederland

De organisatie van het Klaverblad van Noordenveld is aangesloten bij de KWbN. Leden van de KWbN krijgen een korting op de ticketprijs. Het evenement is opgenomen op de Wandel.nl site van de KWbN en in de Wandel app.

 
E-mailen
Map