ZONDAG 6 OKTOBER 2024

Stichting Roden Fit en Gezond 

Roden Fit & Gezond is een initiatief van verschillende sport- en zorgaanbieders uit Roden. Het borduurt voort op de BeweegKuur, een gecombineerde leefstijlinterventie voor mensen met obesitas en mensen met overgewicht in combinatie met een (andere) risicofactor, bijvoorbeeld diabetes type 2. Daarnaast richt het zich op het Groninger Actief Leven Model (GALM), voor mensen die onvoldoende bewegen. Het evenement is opgenomen op de website van Roden Fit en Gezond.

 


Organisatie Klaverblad van Noordenveld

De organisatie van het Klaverblad van Noordenveld is een groep enthousiaste vrijwilligers met een passie voor wandelen. De organisatie werkt vanuit en in samenwerking met Stichting Roden Fit en Gezond. Het doel van de organisatie is zo veel mogelijk mensen te activeren om te wandelen. We richten ons op jong en oud. Waarbij de kinderen en mensen met een beperking niet worden vergeten. De organisatie werkt zonder winstoogmerk en is aan gesloten bij de Koninklijke Wandel bond Nederland (KWbN)


Koninklijke Wandel bond Nederland

De organisatie van het Klaverblad van Noordenveld is aangesloten bij de KWbN. Leden van de KWbN krijgen een korting op de ticketprijs. Het evenement is opgenomen op de Wandel.nl site van de KWbN en in de Wandel app.

 
E-mailen
Map